Vanavond bij M: Nabeschouwing op persconferentie en Diggy Dex

Vanavond bij M: Nabeschouwing op persconferentie en Diggy Dex

Vanavond bij <em>M</em>: Nabeschouwing op <em>persconferentie</em> en Diggy Dex Direct na de persconferentie van het kabinet is er weer een nieuwe editie van M. Dit zijn vanavond de gasten aan tafel: Met politiek verslaggever Marleen de Rooy, presentator van het Jeugdjournaal Laura Hogendoorn, basisschoollerares Kiet Engels en psycholoog Gijs Coppens praat Margriet na over de persconferentie Op zijn verjaardag bracht Diggy Dex hij een nieuw lied uit: 'Altijd dichtbij'. Het lied is geschreven voor zijn naasten die hij nu mist. M gemist? De talkshow M is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv. Dit Is M gemist? Thijs Boontjes Dans- en Showorkest zingt 'Thermopane' Bekijk deze video »
Talkshow :
Vanavond bij M: Nabeschouwing op persconferentie en Diggy Dex

Direct na de persconferentie van het kabinet is er weer een nieuwe editie van M. Dit zijn vanavond de gasten aan tafel:

  • Met politiek verslaggever Marleen de Rooy, presentator van het Jeugdjournaal Laura Hogendoorn, basisschoollerares Kiet Engels en psycholoog Gijs Coppens praat Margriet na over de persconferentie
  • Op zijn verjaardag bracht Diggy Dex hij een nieuw lied uit: 'Altijd dichtbij'. Het lied is geschreven voor zijn naasten die hij nu mist.

M gemist? De talkshow M is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond bij M: Nabeschouwing op persconferentie en Diggy Dex of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV