Tattoo Henk woedend: "Waarom krijgen wij geen geld?"

Tattoo Henk woedend: "Waarom krijgen wij geen geld?"

Tattoo Henk woedend: "Waarom krijgen wij geen geld?" Tattoo-koning Henk Schiffmacher maakt zich nogal druk. De maatregelen die door het kabinet zijn genomen om ondernemers de naderende crisis door te helpen, gelden niet voor de tattoo-artiesten. "Ik vind het een regelrechte schande", doet Henk uit de doeken. "Het is een ontkenning van wie wij zijn. We staan wereldwijd bekend als een van de beste landen waar je je kan laten tattoëren." Bekijk het interview met Tattoo Henk hierboven.
Nieuws :
Tattoo Henk woedend: "Waarom krijgen wij geen geld?"

Tattoo-koning Henk Schiffmacher maakt zich nogal druk. De maatregelen die door het kabinet zijn genomen om ondernemers de naderende crisis door te helpen, gelden niet voor de tattoo-artiesten.

"Ik vind het een regelrechte schande", doet Henk uit de doeken. "Het is een ontkenning van wie wij zijn. We staan wereldwijd bekend als een van de beste landen waar je je kan laten tattoëren."

Bekijk het interview met Tattoo Henk hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tattoo Henk woedend: "Waarom krijgen wij geen geld?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV