Voorlopig geen betaald voetbal in Nederland, amateurvoetbal stilgelegd (video)

Voorlopig geen betaald voetbal in Nederland, amateurvoetbal stilgelegd (video)

Voorlopig geen <em>betaald voetbal</em> in Nederland, <em>amateurvoetbal</em> stilgelegd (video) Het betaalde voetbal in Nederland (Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie) gaat voorlopig niet door. Dat heeft minister-president Rutte vanavond tijdens de persconferentie bekend gemaakt. Een paar minuten later werd dit door de KNVB bevestigd. KNVB maakt in het persbericht ook duidelijk dat "het voorgoed afbreken van de noodgedwongen stopgezette betaald voetbalcompetities, door ons steeds als ‘scenario 3’ betiteld, ook een mogelijkheid lijkt." Terugkijken: persconferentie kabinet kondigt verlenging tot 28 april aan Bekijk deze video » AmateurcompetitiesVoor de voetballers in de amateurcompetities is er nog slechter nieuws: In die competities wordt dit seizoen niet meer gevoetbald. In een persbericht meldt de KNVB: "Met het oog op de dinsdag door het kabinet aangekondigde maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft de KNVB na beraad besloten dat de competities van het amateurvoetbal dit seizoen niet meer worden hervat." Bekijk hieronder een fragment van Veronica Inside over de voortzetting van de competitie.
Voetbal :
Voorlopig geen betaald voetbal in Nederland, amateurvoetbal stilgelegd (video)

Het betaalde voetbal in Nederland (Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie) gaat voorlopig niet door. Dat heeft minister-president Rutte vanavond tijdens de persconferentie bekend gemaakt. Een paar minuten later werd dit door de KNVB bevestigd.

KNVB maakt in het persbericht ook duidelijk dat "het voorgoed afbreken van de noodgedwongen stopgezette betaald voetbalcompetities, door ons steeds als ‘scenario 3’ betiteld, ook een mogelijkheid lijkt."

Amateurcompetities
Voor de voetballers in de amateurcompetities is er nog slechter nieuws: In die competities wordt dit seizoen niet meer gevoetbald. In een persbericht meldt de KNVB: "Met het oog op de dinsdag door het kabinet aangekondigde maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft de KNVB na beraad besloten dat de competities van het amateurvoetbal dit seizoen niet meer worden hervat."

Bekijk hieronder een fragment van Veronica Inside over de voortzetting van de competitie.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Voorlopig geen betaald voetbal in Nederland, amateurvoetbal stilgelegd (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV