Opsporing Verzocht: Van Gogh-schilderij gestolen in Singer Museum Laren

Opsporing Verzocht: Van Gogh-schilderij gestolen in Singer Museum Laren

<em>Opsporing Verzocht</em>: <em>Van Gogh</em>-schilderij gestolen in Singer Museum Laren Alle fragmenten uit deze aflevering Opsporing Verzocht: Van Gogh-schilderij gestolen in Singer Museum Laren Bekijk deze video » Bizar: criminelen starten nep-webshops met mondkapjes en coronatesten Bekijk deze video » Opsporing Verzocht: daders van moordpoging in Amsterdam op vrije voeten Bekijk deze video » Opsporing Verzocht gemist? Nieuwe sporen in zaak pinfraude Bekijk deze video » Opsporing Verzocht gemist? Marktkoopvrouw uit Gouda bruut overvallen Bekijk deze video » In de nacht van zondag 29 op maandag 30 maart 2020 is er een schilderij van Vincent van Gogh gestolen uit het museum Singer in Laren. Het werk ‘Lentetuin, de pastorietuin te Nuenen in het voorjaar’ stamt uit 1884. Groninger MuseumDe inbraak vond plaats rond 03.15 uur. De politie hoopt dat iemand in de omgeving die nacht iets is opgevallen. Het Van Gogh schilderij was tijdelijk uitgeleend door het Groninger Museum aan museum Singer. Bekijk het fragment uit Opsporing Verzocht hierboven.
TV :
Opsporing Verzocht: Van Gogh-schilderij gestolen in Singer Museum Laren

Alle fragmenten uit deze aflevering

In de nacht van zondag 29 op maandag 30 maart 2020 is er een schilderij van Vincent van Gogh gestolen uit het museum Singer in Laren. Het werk ‘Lentetuin, de pastorietuin te Nuenen in het voorjaar’ stamt uit 1884.

Groninger Museum
De inbraak vond plaats rond 03.15 uur. De politie hoopt dat iemand in de omgeving die nacht iets is opgevallen. Het Van Gogh schilderij was tijdelijk uitgeleend door het Groninger Museum aan museum Singer.

Bekijk het fragment uit Opsporing Verzocht hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: Van Gogh-schilderij gestolen in Singer Museum Laren of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV