Opsporing Verzocht gemist? Nieuwe sporen in zaak pinfraude

Opsporing Verzocht gemist? Nieuwe sporen in zaak pinfraude

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? Nieuwe sporen in zaak <em>pinfraude</em> Tussen 30 maart 2019 en 16 mei 2019 wisten criminelen in totaal 14 pinterminals van supermarktketen om te wisselen. Daarbij maakten ze tienduizenden euro’s buit. Er wordt steeds meer over de heren bekend. Zo is de politie nu op zoek naar een persoon met de naam ‘Aiyo’ of ‘Shai’. Hij is mogelijk verantwoordelijk voor het ronselen van katvangers die hun rekening voor de oplichtingstruc uitleenden. Bekijk het fragment uit Opsporing Verzocht hierboven. Alle fragmenten uit deze aflevering Opsporing Verzocht: Van Gogh-schilderij gestolen in Singer Museum Laren Bekijk deze video » Bizar: criminelen starten nep-webshops met mondkapjes en coronatesten Bekijk deze video » Opsporing Verzocht: daders van moordpoging in Amsterdam op vrije voeten Bekijk deze video » Opsporing Verzocht gemist? Nieuwe sporen in zaak pinfraude Bekijk deze video » Opsporing Verzocht gemist? Marktkoopvrouw uit Gouda bruut overvallen Bekijk deze video »
TV :
Opsporing Verzocht gemist? Nieuwe sporen in zaak pinfraude

Tussen 30 maart 2019 en 16 mei 2019 wisten criminelen in totaal 14 pinterminals van supermarktketen om te wisselen. Daarbij maakten ze tienduizenden euro’s buit. Er wordt steeds meer over de heren bekend. Zo is de politie nu op zoek naar een persoon met de naam ‘Aiyo’ of ‘Shai’. Hij is mogelijk verantwoordelijk voor het ronselen van katvangers die hun rekening voor de oplichtingstruc uitleenden.

Bekijk het fragment uit Opsporing Verzocht hierboven.

Alle fragmenten uit deze aflevering

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht gemist? Nieuwe sporen in zaak pinfraude of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV