Docu Levenslucht - een week op de IC tijdens corona gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Levenslucht - een week op de IC tijdens corona gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Levenslucht - een week op de IC tijdens corona gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de documentaire Levenslucht volgt filmmaker Jessica Villerius tijdens de corona-epidemie artsen en specialisten op intensive cares in drie Nederlandse ziekenhuizen. DrukNederland is in de greep van het coronavirus. Op de IC's van Nederland wordt er dag en nacht gewerkt om zoveel mogelijk mensen er weer bovenop te krijgen. Wat betekent dit voor artsen en specialisten die nu in de ziekenhuizen werken? Hoe gaan zij om met de enorme druk en de race tegen de klok, letterlijk op leven en dood? UitzonderlijkDe reportage 'Levenslucht' laat zien hoe artsen en medisch specialisten van drie Nederlandse ziekenhuizen zich inzetten om in deze uitzonderlijke situatie hun werk te kunnen doen. Filmmaker Jessica Villerius volgde afgelopen week IC-artsen in het Meander Medisch Centrum in Amersfoort, CWZ Nijmegen en het Maxima Medisch Centrum locatie Veldhoven. De patiënten op de IC worden niet herkenbaar in beeld gebracht. Bekijk trailer heftige docu Levenslucht - een week op de ic tijdens corona Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

In de documentaire Levenslucht volgt filmmaker Jessica Villerius tijdens de corona-epidemie artsen en specialisten op intensive cares in drie Nederlandse ziekenhuizen.

Druk
Nederland is in de greep van het coronavirus. Op de IC's van Nederland wordt er dag en nacht gewerkt om zoveel mogelijk mensen er weer bovenop te krijgen. Wat betekent dit voor artsen en specialisten die nu in de ziekenhuizen werken? Hoe gaan zij om met de enorme druk en de race tegen de klok, letterlijk op leven en dood?

Uitzonderlijk
De reportage 'Levenslucht' laat zien hoe artsen en medisch specialisten van drie Nederlandse ziekenhuizen zich inzetten om in deze uitzonderlijke situatie hun werk te kunnen doen. Filmmaker Jessica Villerius volgde afgelopen week IC-artsen in het Meander Medisch Centrum in Amersfoort, CWZ Nijmegen en het Maxima Medisch Centrum locatie Veldhoven. De patiënten op de IC worden niet herkenbaar in beeld gebracht.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Levenslucht - een week op de IC tijdens corona of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV