SCP-directeur Kim Putters bij Jinek: ‘Coronacrisis raakt ons allemaal’

SCP-directeur Kim Putters bij Jinek: ‘Coronacrisis raakt ons allemaal’

Kim Putters, directeur van het Sociaal en Cultureel Planbureau, praat bij Jinek over de Coronacrisis. “Dit raakt onze gezondheid, onze economie. Het raakt het functioneren van de politiek. Het raakt ons allemaal. En dat maakt het wel uitzonderlijk”, vertelt hij. “Met heel veel onzekerheid. Ik denk dat dat de sleutel is.”

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt elke uitzending en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

SCP-directeur Kim Putters bij <em>Jinek</em>: ‘Coronacrisis raakt ons allemaal’ Kim Putters, directeur van het Sociaal en Cultureel Planbureau, praat bij Jinek over de Coronacrisis. “Dit raakt onze gezondheid, onze economie. Het raakt het functioneren van de politiek. Het raakt ons allemaal. En dat maakt het wel uitzonderlijk”, vertelt hij. “Met heel veel onzekerheid. Ik denk dat dat de sleutel is.” Bekijk ook IC-arts in Jinek: ’90 procent van Coronapatiënten op IC heeft overgewicht’ Bekijk deze video » Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt elke uitzending en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
SCP-directeur Kim Putters bij Jinek: ‘Coronacrisis raakt ons allemaal’
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op SCP-directeur Kim Putters bij Jinek: ‘Coronacrisis raakt ons allemaal’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV