Kijk LIVE naar briefing RIVM over Coronavirus in Tweede Kamer (woensdag 1 april)

Kijk LIVE naar briefing RIVM over Coronavirus in Tweede Kamer (woensdag 1 april)

Kijk LIVE naar <em>briefing RIVM</em> over Coronavirus in Tweede Kamer (woensdag 1 april) Kijk hierboven op woensdag 1 april vanaf +/- 10.00 uur LIVE naar de briefing van het RIVM aan de Tweede Kamer over het Coronavirus. Vandaag is het weer tijd voor een briefing van het RIVM. Samen met IC-artsen en de Inspectie brengen zij de Tweede Kamer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond het Coronavirus. Coronamaatregelen tot 28 aprilDe politici worden door het RIVM uitgebreid bijgepraat over de stand van zaken omtrent het Coronavirus. Gisteren maakte premier Mark Rutte nog bekend dat de Coronamaatregelen worden verlengd tot 28 april, om de verspreiding van het levensgevaarlijke virus zo veel mogelijk te beperken. Zo riep hij Nederlanders op om niet op pad te gaan in de meivakantie. Kijk hierboven LIVE naar de briefing van het RIVM voor de Tweede Kamerleden.
Live :
Kijk LIVE naar briefing RIVM over Coronavirus in Tweede Kamer (woensdag 1 april)

Kijk hierboven op woensdag 1 april vanaf +/- 10.00 uur LIVE naar de briefing van het RIVM aan de Tweede Kamer over het Coronavirus.

Vandaag is het weer tijd voor een briefing van het RIVM. Samen met IC-artsen en de Inspectie brengen zij de Tweede Kamer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond het Coronavirus.

Coronamaatregelen tot 28 april
De politici worden door het RIVM uitgebreid bijgepraat over de stand van zaken omtrent het Coronavirus. Gisteren maakte premier Mark Rutte nog bekend dat de Coronamaatregelen worden verlengd tot 28 april, om de verspreiding van het levensgevaarlijke virus zo veel mogelijk te beperken. Zo riep hij Nederlanders op om niet op pad te gaan in de meivakantie.

Kijk hierboven LIVE naar de briefing van het RIVM voor de Tweede Kamerleden.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar briefing RIVM over Coronavirus in Tweede Kamer (woensdag 1 april) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV