Hilarische beelden Lingo: Dames verzinnen eigen woorden als ‘munet’ en ‘ratie’

Hilarische beelden Lingo: Dames verzinnen eigen woorden als ‘munet’ en ‘ratie’

In Lingo is het soms dubieus of een woord wel bestaat of dat het wel goed is gespeld. Maar een team maakte het nu wel heel erg bont in de spelshow…

Jan Versteegh geniet
Twee dames stelen de show in Lingo, omdat ze telkens hun eigen woorden verzinnen. Dit gebeurt niet een keer, maar wel zes keer. Zo spellen ze woorden als ‘munet’, ‘ratie’, ‘moeter’, ‘tourpet’, ‘begont’ en ‘tourtal’. Elke keer moet de jury eraan te pas komen, maar helaas zijn het allemaal woorden die ze zelf hebben bedacht. “Ik heb ontzettend van jullie genoten”, aldus presentator Jan Versteegh.

Bekijk een compilatie van de zelfverzonnen woorden in Lingo in de video hieronder.

Lingo is iedere werkdag om 20.00 uur te zien op SBS 6. Heb je Lingo gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Hilarische beelden <em>Lingo</em>: Dames verzinnen eigen woorden als ‘munet’ en ‘ratie’ In Lingo is het soms dubieus of een woord wel bestaat of dat het wel goed is gespeld. Maar een team maakte het nu wel heel erg bont in de spelshow… Jan Versteegh genietTwee dames stelen de show in Lingo, omdat ze telkens hun eigen woorden verzinnen. Dit gebeurt niet een keer, maar wel zes keer. Zo spellen ze woorden als ‘munet’, ‘ratie’, ‘moeter’, ‘tourpet’, ‘begont’ en ‘tourtal’. Elke keer moet de jury eraan te pas komen, maar helaas zijn het allemaal woorden die ze zelf hebben bedacht. “Ik heb ontzettend van jullie genoten”, aldus presentator Jan Versteegh. Bekijk ook Hilariteit in Lingo: Sandra gaat los en spelt ‘kutjes’ en ‘ketsen’ Bekijk deze video » Bekijk een compilatie van de zelfverzonnen woorden in Lingo in de video hieronder. Lingo is iedere werkdag om 20.00 uur te zien op SBS 6. Heb je Lingo gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Hilarische beelden Lingo: Dames verzinnen eigen woorden als ‘munet’ en ‘ratie’
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hilarische beelden Lingo: Dames verzinnen eigen woorden als ‘munet’ en ‘ratie’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV