Zien: John Krasinski scoort hit met goed nieuws-show Some Good News

Zien: John Krasinski scoort hit met goed nieuws-show Some Good News

Zien: <em>John Krasinski</em> scoort hit met goed nieuws-show <em>Some Good News</em> John Krasinski heeft besloten om in de Coronacrisis wat positiefs te brengen en is zijn eigen online show begonnen. Het programma heeft de titel Some Good News gekregen en de acteur richt zich dan ook op goed nieuws uit de hele wereld. Bijna tien miljoen viewsJohn bespreekt allerlei onderwerpen, vooral positieve verhalen en items die het nieuws de afgelopen tijd bereikten. Zo praat hij in de eerste uitzending met bijvoorbeeld komiek Steve Carell, om het 15-jarige jubileum van The Office te vieren. De video is inmiddels al bijna tien miljoen keer bekeken. Bekijk de eerste aflevering van Some Good News in de video hierboven. M gemist? Diggy Dex zingt nieuwe nummer Altijd Dichtbij Bekijk deze video » Robert Jensen onthult het 'echte gevaar' achter de coronacrisis: "De media" Bekijk deze video »
Viral :
Zien: John Krasinski scoort hit met goed nieuws-show Some Good News

John Krasinski heeft besloten om in de Coronacrisis wat positiefs te brengen en is zijn eigen online show begonnen. Het programma heeft de titel Some Good News gekregen en de acteur richt zich dan ook op goed nieuws uit de hele wereld.

Bijna tien miljoen views
John bespreekt allerlei onderwerpen, vooral positieve verhalen en items die het nieuws de afgelopen tijd bereikten. Zo praat hij in de eerste uitzending met bijvoorbeeld komiek Steve Carell, om het 15-jarige jubileum van The Office te vieren. De video is inmiddels al bijna tien miljoen keer bekeken.

Bekijk de eerste aflevering van Some Good News in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: John Krasinski scoort hit met goed nieuws-show Some Good News of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV