Hardnekkige geruchten: ‘Huwelijkscrisis voor prins Harry en Meghan Markle’

Hardnekkige geruchten: ‘Huwelijkscrisis voor prins Harry en Meghan Markle’

Prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle zijn vanaf vandaag officieel geen leden meer van het Britse koninklijk huis. En volgens de laatste geruchten verkeert hun huwelijk ook nog eens in zwaar weer, zo blijkt uit een item van Goedemorgen Nederland.

‘Harry is chagrijnig en niet in goeden doen’
Het stel zou naar Canada verhuizen, maar zit nu in Los Angeles, waar Markle opgroeide. Dit terwijl Harry een enorme hekel heeft aan de paparazzi. “Het leven wordt er voor Harry niet makkelijker op. En iedereen vraagt zich ook wel af hoelang het huwelijk standhoudt”, zegt koningshuisdeskundige Jeroen Snel. Zelfs bronnen die Harry en Meghan goed kennen maken zich zorgen. “Die vinden ze wat egoïstischer zelfs op dit moment. Harry zou chagrijnig zijn en helemaal niet in goeden doen.”

Bekijk het fragment uit Goedemorgen Nederland met de laatste geruchten rond Meghan en Harry hieronder.

Hardnekkige geruchten: ‘Huwelijkscrisis voor prins Harry en Meghan Markle’ Prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle zijn vanaf vandaag officieel geen leden meer van het Britse koninklijk huis. En volgens de laatste geruchten verkeert hun huwelijk ook nog eens in zwaar weer, zo blijkt uit een item van Goedemorgen Nederland. ‘Harry is chagrijnig en niet in goeden doen’Het stel zou naar Canada verhuizen, maar zit nu in Los Angeles, waar Markle opgroeide. Dit terwijl Harry een enorme hekel heeft aan de paparazzi. “Het leven wordt er voor Harry niet makkelijker op. En iedereen vraagt zich ook wel af hoelang het huwelijk standhoudt”, zegt koningshuisdeskundige Jeroen Snel. Zelfs bronnen die Harry en Meghan goed kennen maken zich zorgen. “Die vinden ze wat egoïstischer zelfs op dit moment. Harry zou chagrijnig zijn en helemaal niet in goeden doen.” Bekijk ook Donald Trump weigert beveiliging prins Harry en Meghan Markle te betalen Bekijk deze video » Bekijk het fragment uit Goedemorgen Nederland met de laatste geruchten rond Meghan en Harry hieronder.
Royals :
Hardnekkige geruchten: ‘Huwelijkscrisis voor prins Harry en Meghan Markle’
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hardnekkige geruchten: ‘Huwelijkscrisis voor prins Harry en Meghan Markle’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV