Dit is KIJK.nl, het online streamingplatform van Talpa Network

Dit is KIJK.nl, het online streamingplatform van Talpa Network

Tegenwoordig zijn er zóveel verschillende streamingplatformen, dat je wel tien abonnementen moet afsluiten om alles te kunnen kijken. Gelukkig is er ook KIJK.nl, het online streamingplatform van Talpa Network, dat volledig gratis is. Je kunt al je favoriete content van Talpa Network dus volledig vrijblijvend kijken.

Dit is <em>KIJK.nl</em>, het online streamingplatform van Talpa Network Tegenwoordig zijn er zóveel verschillende streamingplatformen, dat je wel tien abonnementen moet afsluiten om alles te kunnen kijken. Gelukkig is er ook KIJK.nl, het online streamingplatform van Talpa Network, dat volledig gratis is. Je kunt al je favoriete content van Talpa Network dus volledig vrijblijvend kijken. Nieuwe app en websiteVanaf 1 april zijn de app en de website van KIJK.nl volledig vernieuwd, waardoor het aansluit bij de wensen van de moderne gebruiker. Als website én app is KIJK.nl nu beschikbaar op smartphone, tablet, laptop, pc en/of tv. Zo kun je op je eigen manier en volgens je eigen wensen je favoriete programma's van Talpa Network terugkijken, van de tv-programma's op SBS 6, Net 5, Veronica en SBS 9 tot online platformen als StukTV en Gierige Gasten. Bekijk hierboven de promo van KIJK.nl. Je kunt je favoriete content van Talpa Network kijken op de verieuwde website van KIJK.nl en download de KIJK-app in de App Store voor Android of iPhone.
TV :
Dit is KIJK.nl, het online streamingplatform van Talpa Network

Nieuwe app en website
Vanaf 1 april zijn de app en de website van KIJK.nl volledig vernieuwd, waardoor het aansluit bij de wensen van de moderne gebruiker. Als website én app is KIJK.nl nu beschikbaar op smartphone, tablet, laptop, pc en/of tv. Zo kun je op je eigen manier en volgens je eigen wensen je favoriete programma's van Talpa Network terugkijken, van de tv-programma's op SBS 6, Net 5, Veronica en SBS 9 tot online platformen als StukTV en Gierige Gasten.

Bekijk hierboven de promo van KIJK.nl. Je kunt je favoriete content van Talpa Network kijken op de verieuwde website van KIJK.nl en download de KIJK-app in de App Store voor Android of iPhone.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dit is KIJK.nl, het online streamingplatform van Talpa Network of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV