Video: Paul de Leeuw vrolijkt volgers op met Ballonnetje van Toon Hermans

Video: Paul de Leeuw vrolijkt volgers op met Ballonnetje van Toon Hermans

Video: Paul de Leeuw vrolijkt volgers op met <em>Ballonnetje</em> van Toon Hermans Paul de Leeuw doet er van alles aan om zijn volgers op te vrolijken tijdens de Coronacrisis. Zo heeft hij het gezellige liedje Ballonnetje gecoverd en de video gedeeld via Instagram. Oorspronkelijk is het een nummer van Toon Hermans, maar veel volgers kunnen de versie van De Leeuw ook goed waarderen. Bekijk de video van Paul de Leeuw met Ballonnetje hierboven. Paul de Leeuw zingt speciaal voor fans thuis zijn hit 'Droomland' Bekijk deze video » Heeft Gordon nieuwe vriend of niet? Presentator geeft zelf duidelijkheid Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: Paul de Leeuw vrolijkt volgers op met Ballonnetje van Toon Hermans

Paul de Leeuw doet er van alles aan om zijn volgers op te vrolijken tijdens de Coronacrisis. Zo heeft hij het gezellige liedje Ballonnetje gecoverd en de video gedeeld via Instagram. Oorspronkelijk is het een nummer van Toon Hermans, maar veel volgers kunnen de versie van De Leeuw ook goed waarderen.

Bekijk de video van Paul de Leeuw met Ballonnetje hierboven.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Paul de Leeuw vrolijkt volgers op met Ballonnetje van Toon Hermans of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier