Bibi Breijman deelt schattige video met dochtertje: "Begin de dag met een dansje"

Bibi Breijman deelt schattige video met dochtertje: "Begin de dag met een dansje"

<em>Bibi Breijman</em> deelt <em>schattige video</em> met dochtertje: &quot;Begin de dag met een dansje&quot; Bibi Breijman, de vriendin van Waylon, deelt op Instagram een leuke video van haar en haar dochtertje Teddy. De altijd vrolijke Bibi begint de dag met een dansje en kleine Teddy danst op tafel met haar mee: "Begin de dag met een dansje, begin de dag met een lach. Want wie vrolijk kijkt in de morgen, die lacht de hele dag", schrijft de vlogster bij de video. Bekijk de leuke beelden die Bibi Breijman op haar Instagram deelt hierboven. Bekijk ook Leuke beelden: Waylon en Bibi Breijman vieren de lente Bekijk deze video » Bekijk videoclip 'Samen zijn' van Waylon & Bibi Breijman Bekijk deze video »
Entertainment :
Bibi Breijman deelt schattige video met dochtertje: "Begin de dag met een dansje"

Bibi Breijman, de vriendin van Waylon, deelt op Instagram een leuke video van haar en haar dochtertje Teddy. De altijd vrolijke Bibi begint de dag met een dansje en kleine Teddy danst op tafel met haar mee: "Begin de dag met een dansje, begin de dag met een lach. Want wie vrolijk kijkt in de morgen, die lacht de hele dag", schrijft de vlogster bij de video.

Bekijk de leuke beelden die Bibi Breijman op haar Instagram deelt hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bibi Breijman deelt schattige video met dochtertje: "Begin de dag met een dansje" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV