Wat doet Gerard Joling in quarantaine? Bekijk hier zijn laatste vlog

Wat doet Gerard Joling in quarantaine? Bekijk hier zijn laatste vlog

Wat doet <em>Gerard Joling</em> in quarantaine? Bekijk hier zijn laatste vlog Gerard Joling heeft vrij weinig te doen nu in verband met de Coronacrisis zijn optredens zijn afgelast. Toch vermaakt de zanger zich wel. Als je wil weten dat Joling precies uitspookt in quarantaine, dan moet je zeker zijn video bekijken want hij houdt alles bij in zijn vlog. Bekijk de nieuwste vlog van Gerard Joling in de video hierboven. Gerard Joling geeft betoog voor de zorg: 'Politiek moet ogen openen!' Bekijk deze video » Gerard Joling volgt corona-debat vanaf de hometrainer: "Er is wel wat aan de hand he" Bekijk deze video »
Entertainment :
Wat doet Gerard Joling in quarantaine? Bekijk hier zijn laatste vlog

Gerard Joling heeft vrij weinig te doen nu in verband met de Coronacrisis zijn optredens zijn afgelast. Toch vermaakt de zanger zich wel. Als je wil weten dat Joling precies uitspookt in quarantaine, dan moet je zeker zijn video bekijken want hij houdt alles bij in zijn vlog.

Bekijk de nieuwste vlog van Gerard Joling in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wat doet Gerard Joling in quarantaine? Bekijk hier zijn laatste vlog of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV