Zien: Dit is de nieuwe vriend van Emma Heesters

Zien: Dit is de nieuwe vriend van Emma Heesters

Emma Heesters, die deelnam aan het programma Beste Zangers, liet eerder in een interview weten dat ze aan het daten is met een man. De naam Wesley Sneijder kwam meerdere malen voorbij in media. De voornaam klopt, en het gaat om een voetballer, het is alleen niet de ex van Yolanthe Cabau. Emma's nieuwe vriend is namelijk AZ-speler Wesley Hoedt

Kusjes en hartjes
Dit was te zien op de social media van de zangeres. De voetballer en Emma zaten knus samen op de bank. Ook plaatsen de twee geregeld kusjes en hartjes bij elkaar onder Instagram-foto’s, waardoor de geruchtenstroom al op gang kwam, meldt Shownieuws.

"Ik heb iemand gevonden..."
Wesley Hoedt speelt momenteel op huurbasis voor de Belgische club Royal Antwerp FC. Ook speelde hij enkele wedstrijden voor het Nederlands Elftal. Vorige week vertelde Emma in 'Weekblad Party' dat ze weer verliefd is: “Ik heb iemand gevonden en daar ben ik echt heel gelukkig mee,” zei ze. “Het is fijn om een speciaal iemand in je leven te hebben, een man met wie ik mijn succes deel en kan sparren."

Bekijk hieronder de laatste video die Emma Heesters op haar Instagram heeft gedeeld:

Zien: Dit is de nieuwe vriend van <em>Emma Heesters</em> Emma Heesters, die deelnam aan het programma Beste Zangers, liet eerder in een interview weten dat ze aan het daten is met een man. De naam Wesley Sneijder kwam meerdere malen voorbij in media. De voornaam klopt, en het gaat om een voetballer, het is alleen niet de ex van Yolanthe Cabau. Emma's nieuwe vriend is namelijk AZ-speler Wesley Hoedt Kusjes en hartjesDit was te zien op de social media van de zangeres. De voetballer en Emma zaten knus samen op de bank. Ook plaatsen de twee geregeld kusjes en hartjes bij elkaar onder Instagram-foto’s, waardoor de geruchtenstroom al op gang kwam, meldt Shownieuws. "Ik heb iemand gevonden..."Wesley Hoedt speelt momenteel op huurbasis voor de Belgische club Royal Antwerp FC. Ook speelde hij enkele wedstrijden voor het Nederlands Elftal. Vorige week vertelde Emma in 'Weekblad Party' dat ze weer verliefd is: “Ik heb iemand gevonden en daar ben ik echt heel gelukkig mee,” zei ze. “Het is fijn om een speciaal iemand in je leven te hebben, een man met wie ik mijn succes deel en kan sparren." Bekijk hieronder de laatste video die Emma Heesters op haar Instagram heeft gedeeld:
Entertainment :
Zien: Dit is de nieuwe vriend van Emma Heesters
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Dit is de nieuwe vriend van Emma Heesters of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV