Video: André Hazes raakt K3-zangeres Karen Damen diep met Beste Zangers-optreden

Video: André Hazes raakt K3-zangeres Karen Damen diep met Beste Zangers-optreden

Video: <em>André Hazes</em> raakt K3-zangeres <em>Karen Damen</em> diep met <em>Beste Zangers</em>-optreden André Hazes doet opnieuw mee aan het programma Beste Zangers, alleen dit keer aan de Vlaamse versie. In de uitzending van maandag 31 maart stond de muziek centraal van voormalig K3-zangeres Karen Damen. "Mooie tijd, mooie mensen"Hazes heeft een gevoelige snaar geraakt bij Karen, als hij Karens lied Het maakt niet uit op zijn Hazes zingt, houdt ze het niet droog: "Karen Damen haar muziek stond centraal de eerste aflevering en daar hebben we allen van genoten. Van de hele reis eigenlijk wel. Wat een mooie tijd met mooie mensen!", schrijft Hazes bij de bovenstaande video die hij op Instagram deelt. Bekijk hierboven het Beste Zangers-optreden (BE) van André Hazes voor Karen Damen. Bekijk ook Beste Zangers in TV Kantine: Bekijk duet Jan Smit, Henk Poort, Floor Jansen en meer Bekijk deze video » Zien: Dit is de nieuwe vriend van Emma Heesters Bekijk deze video »
TV :
Video: André Hazes raakt K3-zangeres Karen Damen diep met Beste Zangers-optreden

André Hazes doet opnieuw mee aan het programma Beste Zangers, alleen dit keer aan de Vlaamse versie. In de uitzending van maandag 31 maart stond de muziek centraal van voormalig K3-zangeres Karen Damen.

"Mooie tijd, mooie mensen"
Hazes heeft een gevoelige snaar geraakt bij Karen, als hij Karens lied Het maakt niet uit op zijn Hazes zingt, houdt ze het niet droog: "Karen Damen haar muziek stond centraal de eerste aflevering en daar hebben we allen van genoten. Van de hele reis eigenlijk wel. Wat een mooie tijd met mooie mensen!", schrijft Hazes bij de bovenstaande video die hij op Instagram deelt.

Bekijk hierboven het Beste Zangers-optreden (BE) van André Hazes voor Karen Damen.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: André Hazes raakt K3-zangeres Karen Damen diep met Beste Zangers-optreden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV