Lang Leve De Liefde gemist? Ingrid gaat los en zingt Kleine Jongen

Lang Leve De Liefde gemist? Ingrid gaat los en zingt Kleine Jongen

Ingrid is in eerste instantie nog een beetje terughoudend, als in Lang Leve De Liefde het liedje Kleine Jongen wordt opgezet. Maar het duurt niet lang of ze gaat ervoor, en zingt het Hazes-nummer vol overgave mee…

Bekijk het fragment uit Lang Leve De Liefde hieronder.

Lang Leve De Liefde is dagelijks om 19.00 uur te zien op SBS 6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Lang Leve De Liefde</em> gemist? Ingrid gaat los en zingt <em>Kleine Jongen</em> Ingrid is in eerste instantie nog een beetje terughoudend, als in Lang Leve De Liefde het liedje Kleine Jongen wordt opgezet. Maar het duurt niet lang of ze gaat ervoor, en zingt het Hazes-nummer vol overgave mee… Bekijk ook Heeft Gordon nieuwe vriend of niet? Presentator geeft zelf duidelijkheid Bekijk deze video » Bekijk het fragment uit Lang Leve De Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is dagelijks om 19.00 uur te zien op SBS 6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Lang Leve De Liefde gemist? Ingrid gaat los en zingt Kleine Jongen
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Lang Leve De Liefde gemist? Ingrid gaat los en zingt Kleine Jongen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV