The Voice-Kes van den Broek doet de 10.000 calorieën challenge, bekijk de video

The Voice-Kes van den Broek doet de 10.000 calorieën challenge, bekijk de video

<em>The Voice</em>-<em>Kes van den Broek</em> doet de <em>10.000 calorieën challenge</em>, bekijk de video Kes van den Broek, die afgelopen seizoen bekend werd door haar deelname aan The Voice of Holland, deelt een video op haar YouTube-kanaal waarin ze de 10.000 calorieën challenge doet. Hamburgers, chips en meerIn de video probeert Kes 10.000 calorieën in een dag te eten. Red Bull, chips, hamburgers, al het ongezonde eten komt voorbij. Dit is een challenge die je vaker voorbij ziet komen onder de YouTubers. Gaat het Kes lukken om 10.000 calorieën binnen te krijgen in een dag? Bekijk hierboven de video waarin Kes van den Broek de 10.000 calorieën challenge doet. Bekijk ook The Voice: Bekijk het optreden van Kes en Ayoub Maach (Finale) Bekijk deze video » Bekijk de videoclip Zina met Ayoub Maach, Kes en Ali B Bekijk deze video »
Entertainment :
The Voice-Kes van den Broek doet de 10.000 calorieën challenge, bekijk de video

Kes van den Broek, die afgelopen seizoen bekend werd door haar deelname aan The Voice of Holland, deelt een video op haar YouTube-kanaal waarin ze de 10.000 calorieën challenge doet.

Hamburgers, chips en meer
In de video probeert Kes 10.000 calorieën in een dag te eten. Red Bull, chips, hamburgers, al het ongezonde eten komt voorbij. Dit is een challenge die je vaker voorbij ziet komen onder de YouTubers. Gaat het Kes lukken om 10.000 calorieën binnen te krijgen in een dag?

Bekijk hierboven de video waarin Kes van den Broek de 10.000 calorieën challenge doet.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op The Voice-Kes van den Broek doet de 10.000 calorieën challenge, bekijk de video of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV