Beelden nieuwe aflevering First Dates: Schatkistje in ruil voor tweede date?

Beelden nieuwe aflevering First Dates: Schatkistje in ruil voor tweede date?

Een jongen probeert op een slimme manier een tweede date te regelen in First Dates. Zijn date wil graag het schatkistje hebben, waar traditiegetrouw de rekening in wordt gepresenteerd. Hij regelt het schatkistje graag voor haar, maar of ze dan ook gelijk als tegenprestatie akkoord gaat met een tweede date?

Bekijk het fragment uit First Dates in de video hieronder.

First Dates is iedere werkdag om 19.25 uur te zien op NPO 3. Heb je First Dates gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Beelden nieuwe aflevering <em>First Dates</em>: Schatkistje in ruil voor tweede date? Een jongen probeert op een slimme manier een tweede date te regelen in First Dates. Zijn date wil graag het schatkistje hebben, waar traditiegetrouw de rekening in wordt gepresenteerd. Hij regelt het schatkistje graag voor haar, maar of ze dan ook gelijk als tegenprestatie akkoord gaat met een tweede date? Bekijk ook First Dates: Dame neemt buikspreekpop mee naar date en versiert de barman Bekijk deze video » Bekijk het fragment uit First Dates in de video hieronder. First Dates is iedere werkdag om 19.25 uur te zien op NPO 3. Heb je First Dates gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Beelden nieuwe aflevering First Dates: Schatkistje in ruil voor tweede date?
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beelden nieuwe aflevering First Dates: Schatkistje in ruil voor tweede date? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV