Acteurs uit Mocro Maffia kondigen aan: "Natuurlijk komt er een derde seizoen!"

Acteurs uit Mocro Maffia kondigen aan: "Natuurlijk komt er een derde seizoen!"

Acteurs uit <em>Mocro Maffia</em> kondigen aan: &quot;Natuurlijk komt er een derde seizoen!&quot; Mocro Maffia is in korte tijd uitgegroeid tot de populairste Videoland-productie tot dusver. En daarom kunnen de makers niet anders dan een derde seizoen van Mocro Maffia aankondigen. Of, zoals hoofdrolspeler en schrijver Achmed Akkabi zegt: "Denk je dat we jullie achterlaten met zo'n fantastische cliff en dan... challas?" Bekijk de aankondiging van de Mocro Maffia-acteurs hierboven. Je kunt de eerste twee seizoenen van Mocro Maffia streamen op Videoland. Bekijk ook Bekijk hier de trailer van Mocro Maffia seizoen 2 Bekijk deze video » Flinke spanning in tweede seizoen Mocro Maffia, nu te zien op Videoland Bekijk deze video »
Serie :
Acteurs uit Mocro Maffia kondigen aan: "Natuurlijk komt er een derde seizoen!"

Mocro Maffia is in korte tijd uitgegroeid tot de populairste Videoland-productie tot dusver. En daarom kunnen de makers niet anders dan een derde seizoen van Mocro Maffia aankondigen. Of, zoals hoofdrolspeler en schrijver Achmed Akkabi zegt: "Denk je dat we jullie achterlaten met zo'n fantastische cliff en dan... challas?"

Bekijk de aankondiging van de Mocro Maffia-acteurs hierboven. Je kunt de eerste twee seizoenen van Mocro Maffia streamen op Videoland.


Bekijk ook

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Acteurs uit Mocro Maffia kondigen aan: "Natuurlijk komt er een derde seizoen!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV