Zien: Ronald de Boer over schoonzoon Ronnie Flex: "Lekker laten gaan"

Zien: Ronald de Boer over schoonzoon Ronnie Flex: "Lekker laten gaan"

Zien: <em>Ronald de Boer</em> over schoonzoon <em>Ronnie Flex</em>: &quot;Lekker laten gaan&quot; Shownieuws spreekt Ronald de Boer over zijn nieuwe schoonzoon Ronnie Flex. Zijn dochter Demi de Boer is namelijk stapelverliefd op rapper Ronnie. "Lekker laten gaan"Ronald de Boer zegt voor de camera: "Ik had hem al een keer ontmoet. Het is een lieve jongen, het is pril, ze zijn verliefd. Lekker zo laten gaan, gewoon zien waar het schip strandt", zegt hij zeker. Ronnie is in 2018 vader geworden van een dochtertje in een vorige relatie. Bekijk hieronder een foto van de tortelduifjes samen. Zie hierboven de video van Shownieuws met Ronald de Boer over relatie Demi de Boer en Ronnie Flex.
Entertainment :
Zien: Ronald de Boer over schoonzoon Ronnie Flex: "Lekker laten gaan"

Shownieuws spreekt Ronald de Boer over zijn nieuwe schoonzoon Ronnie Flex. Zijn dochter Demi de Boer is namelijk stapelverliefd op rapper Ronnie.

"Lekker laten gaan"
Ronald de Boer zegt voor de camera: "Ik had hem al een keer ontmoet. Het is een lieve jongen, het is pril, ze zijn verliefd. Lekker zo laten gaan, gewoon zien waar het schip strandt", zegt hij zeker. Ronnie is in 2018 vader geworden van een dochtertje in een vorige relatie. Bekijk hieronder een foto van de tortelduifjes samen.

Zie hierboven de video van Shownieuws met Ronald de Boer over relatie Demi de Boer en Ronnie Flex.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Ronald de Boer over schoonzoon Ronnie Flex: "Lekker laten gaan" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV