ZIEN: Italiaanse Kamer is woedend en verwijdert Europese-vlag: het land krijgt nauwelijks hulp

ZIEN: Italiaanse Kamer is woedend en verwijdert Europese-vlag: het land krijgt nauwelijks hulp

ZIEN: <em>Italiaanse Kamer</em> is woedend en verwijdert <em>Europese-vlag</em>: het land krijgt nauwelijks hulp De vice-president van de Italiaanse kamer Fabio Rampelli is het zat en verwijdert de Europese vlag. Dit lijkt een boodschap aan Europa dat Italië verlaat in tijden van nood. Rusland daarentegen biedt de Italianen wel hulp tijdens deze coronacrisis. Vladimir Poetin stuurde eerder medische hulp naar Italië en vervoersmiddelen. EU-vlag in brand stekenItalië is zwaar getroffen door het coronavirus. Het land krijgt van de EU nauwelijks hulp, tot grote ergernis van veel Italianen. Op social media gaan al dagen filmpjes rond van Italianen die de EU-vlag in brand steken, meldt Ninefornews. De Jensen Show: Robert Jensen over het coronavirus: "We zitten in een oorlogsituatie" Bekijk deze video » Vicevoorzitter verwijdert EU-vlag van kantoorDe vicevoorzitter van de Italiaanse Kamer van Afgevaardigden Fabio Rampelli (FdL) deelde, maandag 31 maart, een filmpje op Twitter waarin hij de EU-vlag in zijn kantoor verruilt voor een Italiaanse vlag. ZIEN: Rusland helpt Italië in coronacrisis en stuurt medisch personeel Bekijk deze video » Zie bovenaan dit artikel de Twitter-video waarin Fabio Rampelli de EU-vlag verwijdert van zijn kantoor.
Nieuws :
ZIEN: Italiaanse Kamer is woedend en verwijdert Europese-vlag: het land krijgt nauwelijks hulp

De vice-president van de Italiaanse kamer Fabio Rampelli is het zat en verwijdert de Europese vlag. Dit lijkt een boodschap aan Europa dat Italië verlaat in tijden van nood. Rusland daarentegen biedt de Italianen wel hulp tijdens deze coronacrisis. Vladimir Poetin stuurde eerder medische hulp naar Italië en vervoersmiddelen.

EU-vlag in brand steken
Italië is zwaar getroffen door het coronavirus. Het land krijgt van de EU nauwelijks hulp, tot grote ergernis van veel Italianen. Op social media gaan al dagen filmpjes rond van Italianen die de EU-vlag in brand steken, meldt Ninefornews.

Vicevoorzitter verwijdert EU-vlag van kantoor
De vicevoorzitter van de Italiaanse Kamer van Afgevaardigden Fabio Rampelli (FdL) deelde, maandag 31 maart, een filmpje op Twitter waarin hij de EU-vlag in zijn kantoor verruilt voor een Italiaanse vlag.

Zie bovenaan dit artikel de Twitter-video waarin Fabio Rampelli de EU-vlag verwijdert van zijn kantoor.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op ZIEN: Italiaanse Kamer is woedend en verwijdert Europese-vlag: het land krijgt nauwelijks hulp of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV