Goedemorgen Nederland: Nederlands bedrijf koploper in race om coronavaccin

Goedemorgen Nederland: Nederlands bedrijf koploper in race om coronavaccin

<em>Goedemorgen Nederland</em>: Nederlands bedrijf koploper in race om coronavaccin Nederland hoort bij de sterkste kenniseconomieën ter wereld en ook in de race om een coronavaccin lijken we goede papieren te hebben. Het Leidse bedrijf Janssen Biologics gaat namelijk aan kop in deze zoektocht; zij hebben een mogelijk vaccin gevonden waar ze de komende maanden veel onderzoek op gaan doen. Er is al een miljard dollar in geïnvesteerd. Bekijk het fragment uit Goedemorgen Nederland hierboven. Bekijk ook Viroloog Marion Koopmans: "Vaccin coronavirus laat nog 1,5 jaar op zich wachten" Bekijk deze video » Goedemorgen Nederland: "Heel raar dat crowdfunding nodig is voor coronavaccin" Bekijk deze video »
TV :
Goedemorgen Nederland: Nederlands bedrijf koploper in race om coronavaccin

Nederland hoort bij de sterkste kenniseconomieën ter wereld en ook in de race om een coronavaccin lijken we goede papieren te hebben. Het Leidse bedrijf Janssen Biologics gaat namelijk aan kop in deze zoektocht; zij hebben een mogelijk vaccin gevonden waar ze de komende maanden veel onderzoek op gaan doen. Er is al een miljard dollar in geïnvesteerd.

Bekijk het fragment uit Goedemorgen Nederland hierboven.


Bekijk ook

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Goedemorgen Nederland: Nederlands bedrijf koploper in race om coronavaccin of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV