Sylvie Meis onthult: "Ik ben door de Playboy gebeld"

Sylvie Meis onthult: "Ik ben door de Playboy gebeld"

Het coronavirus zorgt ervoor dat celebrity's over de hele wereld thuis moeten blijven. Eén van hen is Sylvie Meis, en die heeft besloten zich bezig te houden met het maken van TikTok-video's. In één van die video's "onthult" Meis dat ze door de Playboy gebeld is.

Tekst gaat door onder video's.


Bekijk ook


Voice-over
Ze zegt het niet zelf, maar gebruikt een Duitstalig geluidsfragment dat ze in TikTok onder haar eigen video heeft geplakt. Hierdoor lijkt het alsof Meis het zelf opbiecht, maar in werkelijkheid horen we een andere vrouw. Alhoewel: het is niet onaannemelijk dat Meis zelf ook ooit is benaderd voor een fotoshoot in het naaktblad.

Bekijk de video van Sylvie Meis hieronder.

<em>Sylvie Meis</em> onthult: &quot;Ik ben door de Playboy gebeld&quot; Het coronavirus zorgt ervoor dat celebrity's over de hele wereld thuis moeten blijven. Eén van hen is Sylvie Meis, en die heeft besloten zich bezig te houden met het maken van TikTok-video's. In één van die video's "onthult" Meis dat ze door de Playboy gebeld is. Tekst gaat door onder video's. Bekijk ook Zien! Sylvie Meis weet echt niet meer wat ze met zichzelf aan moet Bekijk deze video » Sylvie Meis maakt make-up Tik Tok, bekijk de video Bekijk deze video » Voice-overZe zegt het niet zelf, maar gebruikt een Duitstalig geluidsfragment dat ze in TikTok onder haar eigen video heeft geplakt. Hierdoor lijkt het alsof Meis het zelf opbiecht, maar in werkelijkheid horen we een andere vrouw. Alhoewel: het is niet onaannemelijk dat Meis zelf ook ooit is benaderd voor een fotoshoot in het naaktblad. Bekijk de video van Sylvie Meis hieronder.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Sylvie Meis onthult: "Ik ben door de Playboy gebeld" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier