Interview Eric Gudde: "UEFA wil dat nationale competitie afgemaakt wordt"

Interview Eric Gudde: "UEFA wil dat nationale competitie afgemaakt wordt"

Interview <em>Eric Gudde</em>: &quot;UEFA wil dat nationale competitie afgemaakt wordt&quot; Door de coronacrisis ligt ook het betaald voetbal al een aantal weken volledig stil. Directeur betaald voetbal Eric Gudde en de andere bestuurders van de KNVB zijn druk bezig met een plan om de competitie alsnog af te maken, want dat heeft volgens Gudde prioriteit bij de UEFA. Er zijn plannen om de competitie tussen half juni en begin augustus uit te spelen, maar de KNVB wacht eerst op het sein veilig van het RIVM. Bekijk het interview met Eric Gudde hierboven. Bekijk ook Jinek gemist? Burgemeester Eindhoven over aflasten Eredivisie-wedstrijden Bekijk deze video » Voorlopig geen betaald voetbal in Nederland, amateurvoetbal stilgelegd (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Interview Eric Gudde: "UEFA wil dat nationale competitie afgemaakt wordt"

Door de coronacrisis ligt ook het betaald voetbal al een aantal weken volledig stil. Directeur betaald voetbal Eric Gudde en de andere bestuurders van de KNVB zijn druk bezig met een plan om de competitie alsnog af te maken, want dat heeft volgens Gudde prioriteit bij de UEFA. Er zijn plannen om de competitie tussen half juni en begin augustus uit te spelen, maar de KNVB wacht eerst op het sein veilig van het RIVM.

Bekijk het interview met Eric Gudde hierboven.


Bekijk ook

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Interview Eric Gudde: "UEFA wil dat nationale competitie afgemaakt wordt" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV