Geraldine Kemper vindt speciale sekssteen in haar nieuwe huis een goed idee

Geraldine Kemper vindt speciale sekssteen in haar nieuwe huis een goed idee

<em>Geraldine Kemper</em> vindt speciale sekssteen in haar nieuwe huis een goed idee Geraldine Kemper is onlangs verhuisd naar een nieuw stulpje en nu wil ze graag dat het een beetje huiselijk en gezellig wordt. Daarvoor roept ze de hulp in van diverse mensen, zoals Kristallenqueen (of Stenenvrouwtje) Mariëlle. Die heeft verschillende stenen bij zich om een bepaalde energie in het huis te verspreiden. In je slaapkamer kun je bijvoorbeeld een speciale 'sekssteen' leggen, en dat lijkt Geraldine wel wat. Bekijk de video van Geraldine Kemper hierboven. Bekijk ook Geraldine Kemper moet opnieuw leren hoe vrijgezel te zijn: "Ik ben een relatie-vrouw" Bekijk deze video » Geraldine Kemper apetrots: haar moeder naait mondkapjes Bekijk deze video »
Entertainment :
Geraldine Kemper vindt speciale sekssteen in haar nieuwe huis een goed idee

Geraldine Kemper is onlangs verhuisd naar een nieuw stulpje en nu wil ze graag dat het een beetje huiselijk en gezellig wordt. Daarvoor roept ze de hulp in van diverse mensen, zoals Kristallenqueen (of Stenenvrouwtje) Mariëlle. Die heeft verschillende stenen bij zich om een bepaalde energie in het huis te verspreiden. In je slaapkamer kun je bijvoorbeeld een speciale 'sekssteen' leggen, en dat lijkt Geraldine wel wat.

Bekijk de video van Geraldine Kemper hierboven.


Bekijk ook

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Geraldine Kemper vindt speciale sekssteen in haar nieuwe huis een goed idee of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV