Zien: André Hazes deelt zangtalent van zijn zoontje

Zien: André Hazes deelt zangtalent van zijn zoontje

Zien: <em>André Hazes</em> deelt zangtalent van zijn zoontje De familie Hazes is enorm muzikaal. André Hazes en zijn zus Roxeanne Hazes hebben hun naam al gevestigd in de muziekbranche. Nu is het de beurt aan de zoon van André om zijn zangtalenten te tonen. De zanger postte een schattige video op zijn Instagram van zijn zingende zoon. Bekijk de beelden van Shownieuws met de zingende André Hazes Jr. hierboven Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook Video: André Hazes raakt K3-zangeres Karen Damen diep met Beste Zangers-optreden Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde gemist? Ingrid gaat los en zingt Kleine Jongen Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: André Hazes deelt zangtalent van zijn zoontje

De familie Hazes is enorm muzikaal. André Hazes en zijn zus Roxeanne Hazes hebben hun naam al gevestigd in de muziekbranche. Nu is het de beurt aan de zoon van André om zijn zangtalenten te tonen. De zanger postte een schattige video op zijn Instagram van zijn zingende zoon.

Bekijk de beelden van Shownieuws met de zingende André Hazes Jr. hierboven

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: André Hazes deelt zangtalent van zijn zoontje of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV