M: Europe Shine A Light is een alternatief voor het Eurovisie Songfestival

M: Europe Shine A Light is een alternatief voor het Eurovisie Songfestival

<em>M:</em> <em>Europe Shine A Light</em> is een alternatief voor het <em>Eurovisie Songfestival</em> Twee weken geleden werd er bekend gemaakt dat het Eurovisie Songfestival niet doorgaat vanwege de coronacrisis. Er wordt nu een speciale televisieshow uitgezonden op de dag van de originele finale. Op 16 mei kan heel Europa genieten van 'Europe Shine a Light'. Bij M vertellen Cornald Maas en hoofdproducent Sietse Bakker over hun plannen voor dit alternatieve Songfestival. M is elke werkdag om 19:00 uur te zien op NPO1. M gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij gids.tv. Bijzondere beelden: Ahoy Rotterdam wordt omgebouwd tot ziekenhuis Bekijk deze video » Eurovisie Songfestival komt met speciale uitzending op 16 mei 2020 Bekijk deze video »
Talkshow :
M: Europe Shine A Light is een alternatief voor het Eurovisie Songfestival

Twee weken geleden werd er bekend gemaakt dat het Eurovisie Songfestival niet doorgaat vanwege de coronacrisis. Er wordt nu een speciale televisieshow uitgezonden op de dag van de originele finale. Op 16 mei kan heel Europa genieten van 'Europe Shine a Light'. Bij M vertellen Cornald Maas en hoofdproducent Sietse Bakker over hun plannen voor dit alternatieve Songfestival.

M is elke werkdag om 19:00 uur te zien op NPO1. M gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op M: Europe Shine A Light is een alternatief voor het Eurovisie Songfestival of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV