Steenrijk, Straatarm: Chiel en Maikel nemen krantenwijk over

Steenrijk, Straatarm: Chiel en Maikel nemen krantenwijk over

<em>Steenrijk, Straatarm:</em> Chiel en Maikel nemen krantenwijk over Tijdens Steenrijk, Straatarm ruilden Chiel en Maikel met een minder rijk gezin. Daarbij moesten de twee ook de krantenwijk lopen van een van de dochters. Dat liep niet helemaal gesmeerd. Steenrijk, Straatarm is iedere woensdag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Heb je Steenrijk, Straatarm gemist? Je kunt elke aflevering en de mooiste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Steenrijk, Straatarm: 'Als ik iets wil, kopen papa en mama het gelijk!' Bekijk deze video » Emotionele beelden uit Steenrijk, straatarm: "Normaal kun je dit niet doen" Bekijk deze video »
TV :
Steenrijk, Straatarm: Chiel en Maikel nemen krantenwijk over

Tijdens Steenrijk, Straatarm ruilden Chiel en Maikel met een minder rijk gezin. Daarbij moesten de twee ook de krantenwijk lopen van een van de dochters. Dat liep niet helemaal gesmeerd.

Steenrijk, Straatarm is iedere woensdag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Heb je Steenrijk, Straatarm gemist? Je kunt elke aflevering en de mooiste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Steenrijk, Straatarm: Chiel en Maikel nemen krantenwijk over of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV