Woensdag bij Op1: o.a. Jeroen Stekelenburg, Joost Vullings en Wouter Koolmees

Woensdag bij Op1: o.a. Jeroen Stekelenburg, Joost Vullings en Wouter Koolmees

Woensdag bij <em>Op1</em>: o.a. Jeroen Stekelenburg, Joost Vullings en Wouter Koolmees Vanavond presenteren Carrie ten Napel en Charles Groenhuijsen Op1. Bekijk hieronder wie er te gast zijn. Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid Wouter Koolmees praat vanavond bij Op1 over zijn omvangrijke steunpakket aan bedrijven en hun werknemers die getroffen zijn door de coronacrisis. De Tweede Kamer debatteerde vandaag over de nieuwe maatregelen rondom het coronavirus. Joost Vullings volgde het debat. Hij zal bij Op1 vertellen over het debat. In Nederland lijken we huiverig te zijn om onze privacy op te geven om het coronavirus te monitoren. In Azië wordt iedereen gemonitord. In onze buurlanden worden mensen zelfs gevolgd via apps. Bij Op1 is technologiedeskundige en jurist Danny Mekić te gast. Moeten we meer van onze privacy opgeven in de strijd tegen het coronavirus, of moeten we vooral niet achter landen als China aan gaan? Stella Salden, voorzitter van NU’91 Verpleging en Verzorging, praat vanavond over de vele verpleegkundigen die zich grote zorgen maken over hun veiligheid. Er zijn namelijk veel te weinig mondkapjes en beschermende kleding voor de verplegers. Alfons Olde Loohuis, een brabantse huisarts, voorzag de uitbraak van het coronavirus. Jarenlang nam hij huisartsen in training en leerde hen hoe ze om moesten gaan met een grote virus-uitbraak. De voetbalbonden streven om de profcompetities voor 3 augustus af te ronden. Dat zou betekenen dat er half juni weer gevoetbald moet worden. Jeroen Stekelenburg vertelt over dit nieuws. Op1 is elke werkdag vanaf 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Op1 gemist? Arts Oscar Hoiting vertelt hoe heftig het is op IC in Coronacrisis Bekijk deze video » Schoolhoofd Mirjam Leinders: "We gaan spreken over een coronageneratie" Bekijk deze video »
Talkshow :
Woensdag bij Op1: o.a. Jeroen Stekelenburg, Joost Vullings en Wouter Koolmees

Vanavond presenteren Carrie ten Napel en Charles Groenhuijsen Op1. Bekijk hieronder wie er te gast zijn.

Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid Wouter Koolmees praat vanavond bij Op1 over zijn omvangrijke steunpakket aan bedrijven en hun werknemers die getroffen zijn door de coronacrisis.

De Tweede Kamer debatteerde vandaag over de nieuwe maatregelen rondom het coronavirus. Joost Vullings volgde het debat. Hij zal bij Op1 vertellen over het debat.

In Nederland lijken we huiverig te zijn om onze privacy op te geven om het coronavirus te monitoren. In Azië wordt iedereen gemonitord. In onze buurlanden worden mensen zelfs gevolgd via apps. Bij Op1 is technologiedeskundige en jurist Danny Mekić te gast. Moeten we meer van onze privacy opgeven in de strijd tegen het coronavirus, of moeten we vooral niet achter landen als China aan gaan?

Stella Salden, voorzitter van NU’91 Verpleging en Verzorging, praat vanavond over de vele verpleegkundigen die zich grote zorgen maken over hun veiligheid. Er zijn namelijk veel te weinig mondkapjes en beschermende kleding voor de verplegers.

Alfons Olde Loohuis, een brabantse huisarts, voorzag de uitbraak van het coronavirus. Jarenlang nam hij huisartsen in training en leerde hen hoe ze om moesten gaan met een grote virus-uitbraak.

De voetbalbonden streven om de profcompetities voor 3 augustus af te ronden. Dat zou betekenen dat er half juni weer gevoetbald moet worden. Jeroen Stekelenburg vertelt over dit nieuws.

Op1 is elke werkdag vanaf 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Woensdag bij Op1: o.a. Jeroen Stekelenburg, Joost Vullings en Wouter Koolmees of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV