Floortje Blijft Hier aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Floortje Blijft Hier aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Floortje Blijft Hier aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Floortje Dessing gaat in het nieuwe programma Floortje Blijft Hier op zoek naar antwoorden in de overtuiging dat we veel meer kunnen dan we soms zelf denken. StilstandDaar waar we kortgeleden nog in sneltreinvaart leefden is het land nu tot stilstand gekomen. De grenzen zijn dicht en de straten zijn leeg. Behalve de hulpverleners en andere mensen in vitale beroepen die keihard aan het werk zijn, zitten we thuis, afgezonderd van vrienden en familie. Veel mensen zijn angstig en eenzamer dan ooit. OptimismeHet leek Floortje mooi om in deze barre tijden de tijdgeest van nu te voorzien van optimisme en inspiratie. Daarom gaat ze op zoek naar inspirerende verhalen over veerkracht en zelfredzaamheid. Welke mindset past bij deze nieuwe werkelijkheid? Welke kwaliteiten, die nodig zijn om deze crisis te lijf te gaan, kunnen we in onszelf vinden? Hebben we die van nature nog in ons? NatuurFloortje spreekt op gepaste afstand met verschillende mensen. Ze gaat onder meer op stap met schaapherder Riaan Strijdom, die alles weet van alleen zijn, maar ook van het belang van de natuur om je heen. In een verstild Amsterdam praat Floortje met filosofe Marli Huijer, over ons leven dat tot stilstand is gekomen. Ze bezoekt verder ook onder anderen de familie Boswijk, die midden in de randstad toch behoorlijk geïsoleerd woont op een vuurtoreneiland. DWDD gemist? Floortje Dessing: Lessen in thuisblijven Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Floortje Dessing gaat in het nieuwe programma Floortje Blijft Hier op zoek naar antwoorden in de overtuiging dat we veel meer kunnen dan we soms zelf denken.

Stilstand
Daar waar we kortgeleden nog in sneltreinvaart leefden is het land nu tot stilstand gekomen. De grenzen zijn dicht en de straten zijn leeg. Behalve de hulpverleners en andere mensen in vitale beroepen die keihard aan het werk zijn, zitten we thuis, afgezonderd van vrienden en familie. Veel mensen zijn angstig en eenzamer dan ooit.

Optimisme
Het leek Floortje mooi om in deze barre tijden de tijdgeest van nu te voorzien van optimisme en inspiratie. Daarom gaat ze op zoek naar inspirerende verhalen over veerkracht en zelfredzaamheid. Welke mindset past bij deze nieuwe werkelijkheid? Welke kwaliteiten, die nodig zijn om deze crisis te lijf te gaan, kunnen we in onszelf vinden? Hebben we die van nature nog in ons?

Natuur
Floortje spreekt op gepaste afstand met verschillende mensen. Ze gaat onder meer op stap met schaapherder Riaan Strijdom, die alles weet van alleen zijn, maar ook van het belang van de natuur om je heen. In een verstild Amsterdam praat Floortje met filosofe Marli Huijer, over ons leven dat tot stilstand is gekomen. Ze bezoekt verder ook onder anderen de familie Boswijk, die midden in de randstad toch behoorlijk geïsoleerd woont op een vuurtoreneiland.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Floortje blijft hier

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Floortje Blijft Hier of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier