RTL Nieuws: Bekijk overzicht met uiteenlopende klachten van Coronapatiënten

RTL Nieuws: Bekijk overzicht met uiteenlopende klachten van Coronapatiënten

<em>RTL Nieuws</em>: Bekijk overzicht met uiteenlopende klachten van Coronapatiënten De klachten die Coronapatiënten hebben, lopen nogal uiteen. De een die besmet is met het Coronavirus heeft bijna geen klachten en voelt zich goed, terwijl een ander met zeer ernstige klachten op de intensive care kan belanden. RTL Nieuws heeft daarom de ziektebeelden die tot nu toe bekend zijn op een rijtje gezet. Bekijk het item van RTL Nieuws over de ziektebeelden van het Coronavirus in de video hierboven. Ladies Night: Linda de Mol’s zwager in ziekenhuis met Corona: ‘Een sombere week’ Bekijk deze video » Video: Bekijk ontwikkeling van het Coronavirus in Nederland in een grafiek Bekijk deze video »
Nieuws :
RTL Nieuws: Bekijk overzicht met uiteenlopende klachten van Coronapatiënten

De klachten die Coronapatiënten hebben, lopen nogal uiteen. De een die besmet is met het Coronavirus heeft bijna geen klachten en voelt zich goed, terwijl een ander met zeer ernstige klachten op de intensive care kan belanden. RTL Nieuws heeft daarom de ziektebeelden die tot nu toe bekend zijn op een rijtje gezet.

Bekijk het item van RTL Nieuws over de ziektebeelden van het Coronavirus in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op RTL Nieuws: Bekijk overzicht met uiteenlopende klachten van Coronapatiënten of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV