Mirella van Markus steekt iedereen een hart onder de riem, bekijk de video

Mirella van Markus steekt iedereen een hart onder de riem, bekijk de video

<em>Mirella van Markus</em> steekt iedereen een hart onder de riem, bekijk de video Mirella van Markus, bekend als presentatrice van Hart van Nederland deelt een video op het internet. Samen met haar dochter probeert ze de mensen thuis een hart onder de riem te steken tijdens deze verschrikkelijke coronatijden: "Door te kleien, kleuren en berenjacht probeert ze met haar gezin de dag door te komen", schrijft SBS6 bij de video. Bekijk hierboven de videoboodschap van Mirella van Markus. Bekijk ook Robert Jensen over horrorfilm corona: "Dit alles is een nachtmerrie" Bekijk deze video » Video: Sportfanaten teleurgesteld om verbod 'buitengym' door corona Bekijk deze video »
Entertainment :
Mirella van Markus steekt iedereen een hart onder de riem, bekijk de video

Mirella van Markus, bekend als presentatrice van Hart van Nederland deelt een video op het internet. Samen met haar dochter probeert ze de mensen thuis een hart onder de riem te steken tijdens deze verschrikkelijke coronatijden: "Door te kleien, kleuren en berenjacht probeert ze met haar gezin de dag door te komen", schrijft SBS6 bij de video.

Bekijk hierboven de videoboodschap van Mirella van Markus.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Mirella van Markus steekt iedereen een hart onder de riem, bekijk de video of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV