Viral: Brits gezin zingt parodie Les Misérables-lied over drama Coronacrisis

Viral: Brits gezin zingt parodie Les Misérables-lied over drama Coronacrisis

Tijdens de Coronacrisis worden ook veel humoristische video’s gemaakt om de mensen op te beuren. Een Brits gezin heeft nu online een grote hit te pakken met een eigen bewerking van het liedje One More Day uit de musical Les Misérables. In het nummer zingen ze over alle misère die zij beleven tijdens de Coronacrisis.

Eigen Corona-tekst op One More Day
De familie Marsh is fan van de musical en zij hebben tijd over nu zij in Kent in lockdown zitten vanwege het Coronavirus. Daarom besloten ze hun eigen tekst te schrijven over alles wat ze nu meemaken. Over het missen van voetbalwedstrijden en vrienden, dat ze elkaar nu wel zat zijn en het volgen van online schoollessen, op een humoristische manier…

Bekijk de viral video van het Britse gezin met de Les Misérables-parodie hieronder.

Viral: Brits gezin zingt parodie <em>Les Misérables</em>-lied over drama Coronacrisis Tijdens de Coronacrisis worden ook veel humoristische video’s gemaakt om de mensen op te beuren. Een Brits gezin heeft nu online een grote hit te pakken met een eigen bewerking van het liedje One More Day uit de musical Les Misérables. In het nummer zingen ze over alle misère die zij beleven tijdens de Coronacrisis. Bekijk ook Gerda Smit gaat viral met nieuwe coronaversie Alles is weg Bekijk deze video » Eigen Corona-tekst op One More DayDe familie Marsh is fan van de musical en zij hebben tijd over nu zij in Kent in lockdown zitten vanwege het Coronavirus. Daarom besloten ze hun eigen tekst te schrijven over alles wat ze nu meemaken. Over het missen van voetbalwedstrijden en vrienden, dat ze elkaar nu wel zat zijn en het volgen van online schoollessen, op een humoristische manier… Bekijk de viral video van het Britse gezin met de Les Misérables-parodie hieronder.
Viral :
Viral: Brits gezin zingt parodie Les Misérables-lied over drama Coronacrisis
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Viral: Brits gezin zingt parodie Les Misérables-lied over drama Coronacrisis of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV