Nicolette van Dam haalt huiswerk op van dochters school: "Gek he. Je klas zo leeg..."

Nicolette van Dam haalt huiswerk op van dochters school: "Gek he. Je klas zo leeg..."

<em>Nicolette van Dam</em> haalt <em>huiswerk</em> op van dochters school: &quot;Gek he. Je klas zo leeg...&quot; Nicolette van Dam deelt op Instagram een video waarin ze samen met haar dochter haar schooltje bezoekt om nieuw schoolwerk op te halen. "Blijft gekkig"De presentatrice is erg tevreden met de organisatie van het huiswerk, maar ze vindt het een beetje gekkig blijven: "Gek he. Je klas zo leeg, lief..", zegt ze op film. "Wat wordt alles goed georganiseerd door school", schrijft ze vervolgens bij de video. Bekijk hierboven de video die Nicolette op Instagram deelt. Bekijk ook Zien: Nicolette van Dam krijgt grootste compliment van dochters Bekijk deze video » Zien: Dochters Nicolette van Dam spelen kappertje met papa Bas Smit: "Bloedzenuwen" Bekijk deze video »
Entertainment :
Nicolette van Dam haalt huiswerk op van dochters school: "Gek he. Je klas zo leeg..."

Nicolette van Dam deelt op Instagram een video waarin ze samen met haar dochter haar schooltje bezoekt om nieuw schoolwerk op te halen.

"Blijft gekkig"
De presentatrice is erg tevreden met de organisatie van het huiswerk, maar ze vindt het een beetje gekkig blijven: "Gek he. Je klas zo leeg, lief..", zegt ze op film. "Wat wordt alles goed georganiseerd door school", schrijft ze vervolgens bij de video.

Bekijk hierboven de video die Nicolette op Instagram deelt.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nicolette van Dam haalt huiswerk op van dochters school: "Gek he. Je klas zo leeg..." of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV