Marc Overmars haalt woede andere clubs op de hals: "Er is chaos ontstaan"

Marc Overmars haalt woede andere clubs op de hals: "Er is chaos ontstaan"

<em>Marc Overmars</em> haalt woede andere clubs op de hals: &quot;Er is chaos ontstaan&quot; De KNVB is wanhopig op zoek naar een oplossing om de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie uit te spelen. De bond heeft voorgesteld om tussen half juni en begin augustus de competitie af te maken, maar Ajax is hier bij monde van Marc Overmars fel op tegen. Nu zijn de andere clubs woedend op Ajax: "Ze hadden afgesproken één geluid te laten horen, maar hier is dus ook chaos ontstaan." Bekijk het gesprek met Ajax-watcher Freek Jansen hierboven. Bekijk ook ZIEN: voetballers Promes en Redan in opspraak vanwege dit filmpje Bekijk deze video » Wat doet Erik ten Hag in quarantaine? "Veel bezig met voetbal en het team" Bekijk deze video »
Voetbal :
Marc Overmars haalt woede andere clubs op de hals: "Er is chaos ontstaan"

De KNVB is wanhopig op zoek naar een oplossing om de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie uit te spelen. De bond heeft voorgesteld om tussen half juni en begin augustus de competitie af te maken, maar Ajax is hier bij monde van Marc Overmars fel op tegen. Nu zijn de andere clubs woedend op Ajax: "Ze hadden afgesproken één geluid te laten horen, maar hier is dus ook chaos ontstaan."

Bekijk het gesprek met Ajax-watcher Freek Jansen hierboven.


Bekijk ook

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Marc Overmars haalt woede andere clubs op de hals: "Er is chaos ontstaan" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV