Idris Elba praat over Corona-diagnose in video: ‘Het gaat goed, ondanks astma’

Idris Elba praat over Corona-diagnose in video: ‘Het gaat goed, ondanks astma’

Idris Elba heeft een video gepost waarin hij praat over zijn Corona-diagnose. De acteur is astmapatiënt, en was bang voor wat het gevaarlijke virus met hem zou doen. Idris zit nog in quarantaine en dat vindt hij vrij lastig. “Ik zit nooit stil.”

Elba vast in New Mexico
Idris en zijn vrouw Sabrina zitten nog vast in New Mexico, waar hij was voor opnames van een film. “Het gaat goed met ons. We proberen optimistisch te blijven. Ik hoop dat jullie dat ook doen”, aldus de Luther-acteur. “Ik dacht dat ik het heel erg zou krijgen, als astmapatiënt, maar gelukkig ben ik erdoorheen gekomen.”

Bekijk de video van Idris Elba hieronder.

<em>Idris Elba</em> praat over Corona-diagnose in video: ‘Het gaat goed, ondanks astma’ Idris Elba heeft een video gepost waarin hij praat over zijn Corona-diagnose. De acteur is astmapatiënt, en was bang voor wat het gevaarlijke virus met hem zou doen. Idris zit nog in quarantaine en dat vindt hij vrij lastig. “Ik zit nooit stil.” Bekijk ook Zien: John Krasinski scoort hit met goed nieuws-show Some Good News Bekijk deze video » Elba vast in New MexicoIdris en zijn vrouw Sabrina zitten nog vast in New Mexico, waar hij was voor opnames van een film. “Het gaat goed met ons. We proberen optimistisch te blijven. Ik hoop dat jullie dat ook doen”, aldus de Luther-acteur. “Ik dacht dat ik het heel erg zou krijgen, als astmapatiënt, maar gelukkig ben ik erdoorheen gekomen.” Bekijk de video van Idris Elba hieronder.
Entertainment :
Idris Elba praat over Corona-diagnose in video: ‘Het gaat goed, ondanks astma’
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Idris Elba praat over Corona-diagnose in video: ‘Het gaat goed, ondanks astma’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV