Chantal Janzen overdonderd door man Marco Geeratz: "Dit is niet normaal!"

Chantal Janzen overdonderd door man Marco Geeratz: "Dit is niet normaal!"

<em>Chantal Janzen</em> overdonderd door man <em>Marco Geeratz</em>: &quot;Dit is niet normaal!&quot; Chantal Janzen is erg blij met de hulp van haar man Marco Geeratz in het huishouden. Hij heeft namelijk de badkamer schoongemaakt en alles mooi voor Chantal geordend. Ze gelooft haar ogen niet en filmt het voor haar volgers: "Kijk dit, dit is echt fantastisch. Oh Marco, dit is niet normaal!", zegt ze. Bekijk hierboven de video die Chantal Janzen op Instagram deelt. Bekijk ook Eurovisie Songfestival komt met speciale uitzending op 16 mei 2020 Bekijk deze video » Schattige beelden: Chantal Janzen zingt in bed 'Vader Jacob' met zoontje Bobby Bekijk deze video »
Entertainment :
Chantal Janzen overdonderd door man Marco Geeratz: "Dit is niet normaal!"

Chantal Janzen is erg blij met de hulp van haar man Marco Geeratz in het huishouden. Hij heeft namelijk de badkamer schoongemaakt en alles mooi voor Chantal geordend. Ze gelooft haar ogen niet en filmt het voor haar volgers: "Kijk dit, dit is echt fantastisch. Oh Marco, dit is niet normaal!", zegt ze.

Bekijk hierboven de video die Chantal Janzen op Instagram deelt.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Chantal Janzen overdonderd door man Marco Geeratz: "Dit is niet normaal!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV