Temptation Island gemist? Roshina in tranen om geflirt van Karim

Temptation Island gemist? Roshina in tranen om geflirt van Karim

Het nieuwe seizoen van Temptation Island stelt de relaties van de deelnemers opnieuw flink op de proef. Bij het kampvuur kreeg Roshina pijnlijke beelden te zien van haar vriend Karim te zien. En daarbij kan ze haar tranen maar moeilijk bedwingen.

<em>Temptation Island</em> gemist? Roshina in tranen om geflirt van Karim Het nieuwe seizoen van Temptation Island stelt de relaties van de deelnemers opnieuw flink op de proef. Bij het kampvuur kreeg Roshina pijnlijke beelden te zien van haar vriend Karim te zien. En daarbij kan ze haar tranen maar moeilijk bedwingen. OpenhartigIn de beelden is te zien hoe Karim opvallend openhartig over hun relatie is tegenover één van de verleidsters, en dat zint Roshina niets. Hij vertelt dat veel vrienden al hebben gezegd dat hij haar moet laten gaan. Roshina vertelt overigens dat haar vrienden ook tegen haar zeiden dat ze Karim beter los kan laten. Wanneer Roshina vervolgens ziet hoe Karim opzichtig aan het flirten is, is ze haar emoties nauwelijks de baas. Bekijk het fragment uit Temptation Island hierboven. Temptation Island is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Temptation Island terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Temptation Island: Bekijk emotionele reacties na eerste kampvuur Bekijk deze video » Temptation Island: Nieuwe vrijgezellen zorgen voor drama Bekijk deze video »
Temptation Island :
Temptation Island gemist? Roshina in tranen om geflirt van Karim

Openhartig
In de beelden is te zien hoe Karim opvallend openhartig over hun relatie is tegenover één van de verleidsters, en dat zint Roshina niets. Hij vertelt dat veel vrienden al hebben gezegd dat hij haar moet laten gaan. Roshina vertelt overigens dat haar vrienden ook tegen haar zeiden dat ze Karim beter los kan laten. Wanneer Roshina vervolgens ziet hoe Karim opzichtig aan het flirten is, is ze haar emoties nauwelijks de baas.

Bekijk het fragment uit Temptation Island hierboven.

Temptation Island is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Temptation Island terugkijken bij Gids.tv.


Bekijk ook

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Temptation Island gemist? Roshina in tranen om geflirt van Karim of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV