Sportende Fred van Leer geeft quarantaine winkeltip op Instagram

Sportende Fred van Leer geeft quarantaine winkeltip op Instagram

Sportende <em>Fred van Leer</em> geeft quarantaine <em>winkeltip</em> op Instagram Fred van Leer, sport, hoewel hij zoveel mogelijk thuis zit, zeer regelmatig. Vandaag, donderdag 2 april, deelt hij een video op Instagram waarin hij al sportend een winkeltip meegeeft aan zijn volgers. Eerder gaf hij zijn volgers de tip om zichzelf mooi te blijven maken en zichzelf gewoon aan te kleden en op te tutten. Bekijk hierboven de Instagramvideo die Fred van Leer deelt. Bekijk ook Fred van Leer geeft corona-thuiszitters een tip : "Kleed je mooi, dan voel je je beter" Bekijk deze video » Bekijk eerste beelden Fred's Kara-van: Fred van Leer telt tanden van Rolf Sanchez Bekijk deze video »
Entertainment :
Sportende Fred van Leer geeft quarantaine winkeltip op Instagram

Fred van Leer, sport, hoewel hij zoveel mogelijk thuis zit, zeer regelmatig. Vandaag, donderdag 2 april, deelt hij een video op Instagram waarin hij al sportend een winkeltip meegeeft aan zijn volgers. Eerder gaf hij zijn volgers de tip om zichzelf mooi te blijven maken en zichzelf gewoon aan te kleden en op te tutten.

Bekijk hierboven de Instagramvideo die Fred van Leer deelt.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Sportende Fred van Leer geeft quarantaine winkeltip op Instagram of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV