Eerste beelden Britts Gouwe Ouwen: Britt Dekker zet verzorgingstehuis op stelten

Eerste beelden Britts Gouwe Ouwen: Britt Dekker zet verzorgingstehuis op stelten

Britt Dekker verblijft voor haar nieuwe programma Britts Gouwe Ouwen in een verzorgingstehuis. De realityster probeert de boel wat op te vrolijken, zo is te zien in de eerste beelden van de serie.

‘Ze willen gewoon even praten’
"De verzorging is best wel goed, maar je merkt dat ze gewoon even willen praten." Kletsen is niet het enige wat ze met de ouderen doet, paardenliefhebber Britt zet de boel ook behoorlijk op stelten door bijvoorbeeld pony’s mee naar binnen te nemen. Op haar eigen manier vervult ze allerlei wensen van de ouderen.

Bekijk de eerste beelden van Britts Gouwe Ouwen hieronder.

Het nieuwe programma Britts Gouwe Ouwen is vanaf maandag 6 april wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt vanaf dan elke aflevering Britts Gouwe Ouwen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Eerste beelden <em>Britts Gouwe Ouwen</em>: Britt Dekker zet verzorgingstehuis op stelten Britt Dekker verblijft voor haar nieuwe programma Britts Gouwe Ouwen in een verzorgingstehuis. De realityster probeert de boel wat op te vrolijken, zo is te zien in de eerste beelden van de serie. ‘Ze willen gewoon even praten’"De verzorging is best wel goed, maar je merkt dat ze gewoon even willen praten." Kletsen is niet het enige wat ze met de ouderen doet, paardenliefhebber Britt zet de boel ook behoorlijk op stelten door bijvoorbeeld pony’s mee naar binnen te nemen. Op haar eigen manier vervult ze allerlei wensen van de ouderen. Bekijk ook DWDD gemist? Britt Dekker in actie voor Skypen met ouderen tijdens Coronacrisis Bekijk deze video » Bekijk de eerste beelden van Britts Gouwe Ouwen hieronder. Het nieuwe programma Britts Gouwe Ouwen is vanaf maandag 6 april wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt vanaf dan elke aflevering Britts Gouwe Ouwen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Eerste beelden Britts Gouwe Ouwen: Britt Dekker zet verzorgingstehuis op stelten
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Eerste beelden Britts Gouwe Ouwen: Britt Dekker zet verzorgingstehuis op stelten of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV