Nieuw Zeer gemist? Troost bieden bij uitvaart gaat iets te ver: ‘Laat me los!’

Nieuw Zeer gemist? Troost bieden bij uitvaart gaat iets te ver: ‘Laat me los!’

Het is soms lastig te bepalen hoe je iemand in een moeilijke tijd kunt troosten. In de satirische serie Nieuw Zeer heeft een dame een wel hele bijzondere manier gevonden om een ander met zijn verdriet te leren omgaan. Ze drukt iedereen die ze tegenkomt tegen zich aan en laat ze niet meer gaan. “Laat me los!”

Bekijk het hilarische fragment van Nieuw Zeer in de video hieronder.

Nieuw Zeer is elke zondag rond 21.50/22.00 uur te zien op NPO 3. Heb je Nieuw Zeer gemist? Je kunt iedere aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Nieuw Zeer</em> gemist? Troost bieden bij uitvaart gaat iets te ver: ‘Laat me los!’ Het is soms lastig te bepalen hoe je iemand in een moeilijke tijd kunt troosten. In de satirische serie Nieuw Zeer heeft een dame een wel hele bijzondere manier gevonden om een ander met zijn verdriet te leren omgaan. Ze drukt iedereen die ze tegenkomt tegen zich aan en laat ze niet meer gaan. “Laat me los!” Bekijk ook Nieuw Zeer over diversiteit op de werkvloer: ‘Janey heeft vaginisme’ Bekijk deze video » Bekijk het hilarische fragment van Nieuw Zeer in de video hieronder. Nieuw Zeer is elke zondag rond 21.50/22.00 uur te zien op NPO 3. Heb je Nieuw Zeer gemist? Je kunt iedere aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Nieuw Zeer gemist? Troost bieden bij uitvaart gaat iets te ver: ‘Laat me los!’
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw Zeer gemist? Troost bieden bij uitvaart gaat iets te ver: ‘Laat me los!’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV