Bekijk Danny op straat afl. 9 over politiewerk in tijden van corona

Bekijk Danny op straat afl. 9 over politiewerk in tijden van corona

Bekijk <em>Danny op straat</em> afl. 9 over <em>politiewerk</em> in tijden van <em>corona</em> In de negende aflevering van Danny op straat onderzoekt Danny Ghosen het politiewerk in tijden van de coronacrisis in Nederland. Zelfbescherming tegen coronaPolitiewerk gaat altijd door, ook in tijden van corona. Hoe beschermen zij zichzelf en is dat eigenlijk wel mogelijk als je iemand met dwang moet aanhouden? Bekijk Danny op straat aflevering 9 over politiewerk en corona hieronder. Je kunt elke aflevering van Danny op straat terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Bekijk Danny op straat aflevering 7 over voedselbanken tijdens coronacrisis Bekijk deze video » Bekijk Danny op straat aflevering 8 over coronacrisis in Brabant Bekijk deze video »
TV :
Bekijk Danny op straat afl. 9 over politiewerk in tijden van corona

In de negende aflevering van Danny op straat onderzoekt Danny Ghosen het politiewerk in tijden van de coronacrisis in Nederland.

Zelfbescherming tegen corona
Politiewerk gaat altijd door, ook in tijden van corona. Hoe beschermen zij zichzelf en is dat eigenlijk wel mogelijk als je iemand met dwang moet aanhouden?

Bekijk Danny op straat aflevering 9 over politiewerk en corona hieronder. Je kunt elke aflevering van Danny op straat terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk Danny op straat afl. 9 over politiewerk in tijden van corona of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV