Zien: Burgers filmen 'volle' corona-ziekenhuizen: "Geen coronapatiënt te bekennen"

Zien: Burgers filmen 'volle' corona-ziekenhuizen: "Geen coronapatiënt te bekennen"

Verschillende burgers filmden de afgelopen dagen tijdens de coronacrisis meerdere ziekenhuizen om de mensen thuis te laten zien dat de ziekenhuizen helemaal niet bomvol zitten, zoals de media je wil laten geloven. Burgerjournalisten in Amerika besloten de proef op de som te nemen en gingen langs bij de ‘overvolle ziekenhuizen’. (Zie de video onderaan dit artikel).

Ziekenhuizen leeg
YouTuber Dana Ashlie verzamelde beelden van een aantal van haar 187.000 abonnees en zette ze op internet. CBS New York meldde op 27 maart dat er ‘rijen mensen’ bij Elmhurst Hospital stonden (zie video onderaan dit artikel), maar op de beelden die de burgers maken van het ziekenhuis is het leeg. Er waren geen rijen mensen te zien. Sterker nog: er was vrijwel niemand te zien. Hoe kan dit? In Nederland gaan de mensen niet naar ziekenhuizen om te checken of het wel druk is in ziekenhuizen. Op Ninefornews schrijft Rob onder de video: "Mensen die vlak bij ziekenhuizen wonen zouden het heel gemakkelijk kunnen nakijken maar doen dat blijkbaar niet."

Geen coronapatiënt te bekennen
Dana laat ook beelden zien die de Duitse journalist Billy Six maakte in een kliniek waar volgens de media coronapatiënten uit Berlijn behandeld worden. Er was geen coronapatiënt te bekennen, meldt Ninefornews.

Bekijk hieronder de YouTube-video met de 'overvolle ziekenhuizen':

Zien: Burgers filmen 'volle' corona-ziekenhuizen: "Geen coronapatiënt te bekennen" Verschillende burgers filmden de afgelopen dagen tijdens de coronacrisis meerdere ziekenhuizen om de mensen thuis te laten zien dat de ziekenhuizen helemaal niet bomvol zitten, zoals de media je wil laten geloven. Burgerjournalisten in Amerika besloten de proef op de som te nemen en gingen langs bij de ‘overvolle ziekenhuizen’. (Zie de video onderaan dit artikel). Ziekenhuizen leegYouTuber Dana Ashlie verzamelde beelden van een aantal van haar 187.000 abonnees en zette ze op internet. CBS New York meldde op 27 maart dat er ‘rijen mensen’ bij Elmhurst Hospital stonden (zie video onderaan dit artikel), maar op de beelden die de burgers maken van het ziekenhuis is het leeg. Er waren geen rijen mensen te zien. Sterker nog: er was vrijwel niemand te zien. Hoe kan dit? In Nederland gaan de mensen niet naar ziekenhuizen om te checken of het wel druk is in ziekenhuizen. Op Ninefornews schrijft Rob onder de video: "Mensen die vlak bij ziekenhuizen wonen zouden het heel gemakkelijk kunnen nakijken maar doen dat blijkbaar niet." Robert Jensen over corona-angst: "We worden bang gemaakt voor niets" Bekijk deze video » Geen coronapatiënt te bekennenDana laat ook beelden zien die de Duitse journalist Billy Six maakte in een kliniek waar volgens de media coronapatiënten uit Berlijn behandeld worden. Er was geen coronapatiënt te bekennen, meldt Ninefornews. Professor Sucharit Bhakdi over corona: “99.5% krijgt geen of milde klachten" Bekijk deze video » Bekijk hieronder de YouTube-video met de 'overvolle ziekenhuizen':
Nieuws :
Zien: Burgers filmen 'volle' corona-ziekenhuizen: "Geen coronapatiënt te bekennen"
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Burgers filmen 'volle' corona-ziekenhuizen: "Geen coronapatiënt te bekennen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV