NOS: Vuilnismensen over hun cruciale beroep: 'Trots en blij'

NOS: Vuilnismensen over hun cruciale beroep: 'Trots en blij'

<em>NOS:</em> Vuilnismensen over hun cruciale beroep: 'Trots en blij' Vuilnismensen staan op de lijst van cruciale beroepen. Het ophalen van vuilnis is namelijk heel belangrijk voor de samenleving. Zij hoeven niet thuis te blijven. "Ik ben blij en trots dat ik deel uit kan maken van de maatschappij en de gezondheid", zegt een vuilnisman. Bekijk de hele video van NOS Stories over de vuilnismensen hierboven. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook Jeugdjournaal: De kinderen en leraren missen elkaar tijdens Coronacrisis Bekijk deze video » NOS Stories: Steeds meer jongeren in Nederland hebben last van discriminatie Bekijk deze video »
Nieuws :
NOS: Vuilnismensen over hun cruciale beroep: 'Trots en blij'

Vuilnismensen staan op de lijst van cruciale beroepen. Het ophalen van vuilnis is namelijk heel belangrijk voor de samenleving. Zij hoeven niet thuis te blijven. "Ik ben blij en trots dat ik deel uit kan maken van de maatschappij en de gezondheid", zegt een vuilnisman.

Bekijk de hele video van NOS Stories over de vuilnismensen hierboven.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op NOS: Vuilnismensen over hun cruciale beroep: 'Trots en blij' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV