Gestalkt aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Gestalkt aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Terug: Gestalkt

Gestalkt Gestalkt is vanaf vanavond terug op SBS6. Elke donderdag om 20:30 uur is te zien hoe Thijs Zeeman slachtoffers van stalkers helpt. Ellendige jarenIn de eerste aflevering zweert de ex van Rylana (32) wraak, als zij hem, na tien ellendige jaren durft te verlaten. Hij 'belooft' er alles aan te doen om haar het leven zuur te maken. AchtervolgenRylana's ex en vader van hun jonge zoon, neemt zijn taak uiterst serieus. Opwachten, achtervolgen, rond het huis sluipen, klemrijden en bedreigen worden dagelijkse kost voor Rylana. BunkerOpgelegde contact- en gebiedsverboden doen hem niets, want hij verbreekt ze stelselmatig. Met als gevolg dat zij zit opgesloten in haar eigen huis dat als bunker fungeert. Zo probeert ze zo goed en zo kwaad mogelijk voor hun zoontje te zorgen. HelHaar leven is inmiddels een hel. Als ze alle hoop in politie en justitie is verloren, schrijft ze presentator Thijs Zeeman een aangrijpende brief. Kan hij haar ex bij zinnen brengen?
Uitzending :
Gestalkt

Gestalkt is vanaf vanavond terug op SBS6. Elke donderdag om 20:30 uur is te zien hoe Thijs Zeeman slachtoffers van stalkers helpt.

Ellendige jaren
In de eerste aflevering zweert de ex van Rylana (32) wraak, als zij hem, na tien ellendige jaren durft te verlaten. Hij 'belooft' er alles aan te doen om haar het leven zuur te maken.

Achtervolgen
Rylana's ex en vader van hun jonge zoon, neemt zijn taak uiterst serieus. Opwachten, achtervolgen, rond het huis sluipen, klemrijden en bedreigen worden dagelijkse kost voor Rylana.

Bunker
Opgelegde contact- en gebiedsverboden doen hem niets, want hij verbreekt ze stelselmatig. Met als gevolg dat zij zit opgesloten in haar eigen huis dat als bunker fungeert. Zo probeert ze zo goed en zo kwaad mogelijk voor hun zoontje te zorgen.

Hel
Haar leven is inmiddels een hel. Als ze alle hoop in politie en justitie is verloren, schrijft ze presentator Thijs Zeeman een aangrijpende brief. Kan hij haar ex bij zinnen brengen?

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Gestalkt of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV