Gestalkt: Zwangere vriendin van trap gegooid door haar stalker

Gestalkt: Zwangere vriendin van trap gegooid door haar stalker

<em>Gestalkt:</em> Zwangere vriendin van trap gegooid door haar stalker Tijdens Gestalkt dook Thijs Zeeman in de zaak van stalker Rens. Op beelden is te zien dat Rens fysiek agressief kon worden. Ook gooide hij zijn zwangere ex-vriendin van de trap af. Gestalkt is wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Gestalkt terugkijken bij Gids.tv. Minister Grapperhaus vindt rapport vermoorde Humeyra ‘schokkend’ Bekijk deze video » Beelden nieuw seizoen Gestalkt: Ex-vriend scheldt en steekt middelvinger op Bekijk deze video »
TV :
Gestalkt: Zwangere vriendin van trap gegooid door haar stalker

Tijdens Gestalkt dook Thijs Zeeman in de zaak van stalker Rens. Op beelden is te zien dat Rens fysiek agressief kon worden. Ook gooide hij zijn zwangere ex-vriendin van de trap af.

Gestalkt is wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Gestalkt terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Gestalkt: Zwangere vriendin van trap gegooid door haar stalker of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV