Op1: Burgemeester van Eindhoven ziet elke dag de impact van coronavirus

Op1: Burgemeester van Eindhoven ziet elke dag de impact van coronavirus

<em>Op1:</em> Burgemeester van Eindhoven ziet elke dag de impact van coronavirus De burgemeester van Eindhoven John Jorritsma zit in het epicentrum van het coronavirus. Hij ziet elke dag wat de impact van het virus is. "Het is permanent balanceren op een slap koord van taken en verantwoordelijkheden.” Bekijk de hele video van Op1 met de burgemeester van Eindhoven hierboven. Op1 is elke werkdag vanaf 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Op1: Opschalen naar 2400 IC-bedden niet haalbaar volgens Gerton Heyne Bekijk deze video » Op1: Legerartsen helpen IC-personeel bij Ziekenhuis de Gelderse Vallei Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1: Burgemeester van Eindhoven ziet elke dag de impact van coronavirus

De burgemeester van Eindhoven John Jorritsma zit in het epicentrum van het coronavirus. Hij ziet elke dag wat de impact van het virus is. "Het is permanent balanceren op een slap koord van taken en verantwoordelijkheden.”

Bekijk de hele video van Op1 met de burgemeester van Eindhoven hierboven.

Op1 is elke werkdag vanaf 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1: Burgemeester van Eindhoven ziet elke dag de impact van coronavirus of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV