Verborgen verleden met Theo Maassen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Verborgen verleden met Theo Maassen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Verborgen verleden met Theo Maassen gemist? Bekijk hier de hele uitzending Verborgen verleden is vanaf vanavond terug op NPO 2 met acht nieuwe uitzendingen, die de komende vrijdagen om 20:35 uur te zien zijn. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen duikt cabaretier Theo Maassen in zijn familiegeschiedenis. BN'ersDe komende weken gaan ook onder anderen Erik van Muiswinkel, Jennifer Hoffman, Annechien Steenhuizen en Remy Bonjasky met verschillende vragen in hun hoofd op zoek naar hun familieverleden. Bekijk hier het volledige overzicht van de BN'ers in Verborgen verleden 2020. Biologische vaderTheo Maassen heeft twee grote vragen, die allebei met zijn opa's te maken hebben.Wie was de biologische vader van zijn moeder? Theo weet dat de man tegen wie hij 'opa' moest zeggen, zijn echte opa niet was. Wie was zijn biologische opa dan wel? Tweede WereldoorlogOver zijn andere opa, de vader van zijn vader, wil Theo graag weten waar hij was toen hij na de Tweede Wereldoorlog een paar jaar van de aardbodem verdwenen leek te zijn, totdat hij zomaar weer opdook bij zijn gezin. KrankzinnigheidTen slotte wil Theo graag meer weten over de krankzinnigheid die in zijn familie schijnt voor te komen. Kan hij zijn eigen gedrag terugleiden naar een bijzondere voorouder? Theo Maassen gelooft niet dat Tijs van den Brink in God gelooft Bekijk deze video » René van der Gijp ging vier keer naar Theo Maassen: ‘Hij komt op als aap’ Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

Verborgen verleden is vanaf vanavond terug op NPO 2 met acht nieuwe uitzendingen, die de komende vrijdagen om 20:35 uur te zien zijn. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen duikt cabaretier Theo Maassen in zijn familiegeschiedenis.

BN'ers
De komende weken gaan ook onder anderen Erik van Muiswinkel, Jennifer Hoffman, Annechien Steenhuizen en Remy Bonjasky met verschillende vragen in hun hoofd op zoek naar hun familieverleden.

Bekijk hier het volledige overzicht van de BN'ers in Verborgen verleden 2020.

Biologische vader
Theo Maassen heeft twee grote vragen, die allebei met zijn opa's te maken hebben.
Wie was de biologische vader van zijn moeder? Theo weet dat de man tegen wie hij 'opa' moest zeggen, zijn echte opa niet was. Wie was zijn biologische opa dan wel?

Tweede Wereldoorlog
Over zijn andere opa, de vader van zijn vader, wil Theo graag weten waar hij was toen hij na de Tweede Wereldoorlog een paar jaar van de aardbodem verdwenen leek te zijn, totdat hij zomaar weer opdook bij zijn gezin.

Krankzinnigheid
Ten slotte wil Theo graag meer weten over de krankzinnigheid die in zijn familie schijnt voor te komen. Kan hij zijn eigen gedrag terugleiden naar een bijzondere voorouder?

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Verborgen verleden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV